Λίγα λόγια για τους πελάτες μας

Οι πελάτες μας δραστηριοποιούνται σε ενα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Απο διαγνωστικά κέντρα υγείας, εταιρίες δημοσκοπήσεων και τεχνικές-αναπτυξιακές εταιρίες μέχρι εταιρίες παροχής νοσοκομειακών υλικών καθώς και ιδιώτες.

Κοινός παρονομαστής των πελατών μας είναι η ανάγκη τους για ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας μεσα στο οποίο η αποδοτικότητα των εργαζομένων αυξάνει κατακόρυφα.

Για εμάς στην Apollon Service οι μακροχρόνιες συνεργασίες είναι η καλύτερη απόδειξη των καλών υπηρεσιών καθαριότητας που παρέχουμε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα δείγμα του πελατολογίου μας.

πελάτες

AGB Nielsen
Η εταιρεία λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1988, και παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στον τομέα της μέτρησης τηλεθέασης (στοιχεία τηλεθέασης, εξειδικευμένα λογισμικά και τεχνογνωσία) για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη ανάλυσης των στοιχείων..

www.agbnielsen.com

πελάτες
Corallia
Η Ελληνική Πρωτοβουλία Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών – Corallia, είναι o πρώτος φορέας οργάνωσης και ανάπτυξης συνεργατικών σχηματισμών (cluster Initiative, cluster facilitator ή cluster organization) στην Ελλάδα.

www.corallia.org

πελάτες
Διάγνωση
H ΔΙΑΓΝΩΣΗ είναι πρότυπο Iατρικό Kέντρο αναφοράς, με 8 παραρτήματα στην Aθήνα, πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και στελεχωμένα από επιστήμονες μεγάλης εμπειρίας και κύρους..

www.diagnosi.gr

πελάτες
Πύργος Απόλλων
Ο Πύργος Απόλλων είναι το τρίτο υψηλότερο κτίριο στην Αθήνα-Ελλάδα και κατασκευάστηκε το 1973.